Snijd de randjes van de cake en verkruimel het binnenste van de cake (dit kan heel goed in de keukenmachine verkruimeld worden)
Voeg de monchou met eventueel smaakmaker toe en kneed dit tot een samenhangende massa
Vul de siliconen ijsjes vorm met de cake en prik hier de ijsstokjes in, laat voor minimaal 30 minuten koud worden in de vriezer
Smelt 300 gram candymelts zoals staat beschreven op de verpakking en giet deze in een smal hoog glas en maak deze groen
Haal voorzichtig de cake ijsjes uit zijn vorm en dip deze in de chocolade, laat even uitlekken en leg vervolgens op een bakpapier om op te stijven, leg daarna in de koelkast
Smelt de overige 100 gram en maak deze lila/roze en versier met behulp van een pipetje of theelepeltje de ijsjes met deze kleur of dip de bovenkant in de chocolade. Versier dan direct met de sprinkels, aangezien de chocolade zeer snel stolt
Bewaar de cakesicles in de koelkast