Verwarm de oven voor op 200 ℃ , bekleed de bakplaat met bakpapier
Rol de twee plakken bladerdeeg uit en steek 12 harten hieruit
Leg 6 harten op het bakpapier, bevochtig deze met wat water en plak hier de andere 6 harten op
Doe het eiwit samen met de suiker en amandelschaafsel in een kom en roer dit met een vork stevig door elkaar, verdeel dit mengsel over de bladerdeegharten en bak ze in ongeveer 15 tot 18 minuten gaar, laat daarna helemaal afkoelen
Klop de slagroom samen met de suiker en mascarpone tot een luchtig en stevig room, doe dit in een spuitzak met gekarteld spuitmondje
Snijd de harten door de midden, doe de Nutella in een spuitzak, knip het puntje ervan af en spuit een laagje Nutella op de bodem van de harten, vul ze daarna met mooie toeven slagroom
Was en snijd de aardbeien in plakjes en leg deze op de slagroom
Dek af met de bovenkant van het hart en bestuif met poedersuiker