Leg de kipfilets in een pannetje en vul deze met water en voeg het bouillonblokje toe, breng aan de kook en laat voor circa 15 minuten koken tot de kip gaar is
Haal de kip uit het water en laat even afkoelen, pluk de kip daarna met 2 vorken tot draden en doe deze in een kom, roer vervolgens lekker veel barbequesaus door de kip tot alles
Snijd de cheddarplakjes in 4'en, je hebt dan 16 stukjes
Pak 1 wrap en verdeel 8 stukjes cheddar hierop en leg hier ongeveer de helft van de pulled chicken op
Snijd de paprika in plakjes en snijd het groene gedeelte van de lente ui in ringen en verdeel dit over de kip, doe er eventueel nog wat extra BBQ saus op en bestrooi daarna met de geraspte kaas, dek af met een tortillawrap
Verhit wat olijfolie in de pan en leg hier voorzichtig de quesadilla in en bak totdat de onderkant mooi bruin kleurt, draai de tortilla voorzichtig om en bak tot de andere kant ook mooi knapperig en bruin is en de kaas is gesmolten
Maak de 2e quesadilla zoals hier boven staat beschreven wanneer de eerste in de pan ligt
Snijd de quesadilla in 4 kwarten en geniet!