Ga terug
+ servings
tropische trifle mango passievrucht

Tropische trifle met mango en passievrucht

Heerlijke frisromige toetjes
No ratings yet
Afdrukken Pin
Porties: 4 toetjes

Dit heb je nodig:

  • 8 plakken cake
  • 300 milliliter slagroom
  • 250 gram mascarpone
  • 2 eetlepels suiker
  • 2 bakjes 100% fruitmoesjes mango, perzik en passievrucht servero
  • 1 verse mango
  • 2 verse passievruchten
  • 4 weckpotjes of glazen 200 ml
  • Ronde uitsteker ter grootte van het glas

Zo maak je het:

  • Pak de plakken cake en druk hier met de uitsteker rondjes cake uit
  • Klop de slagroom samen met de mascarpone en suiker tot een stevig room
  • Snijd de mango in kleine blokjes, snijd de passievruchten door de midden en verwijder het vruchtvlees
  • Pak de weckpotjes of glazen en doe op de bodem een laagje slagroom, doe hier wat fruitmoes op en wat verse passievrucht en mango, dek af met een plakje cake
  • Doe hier weer wat slagroom op en weer wat fruitmoes met mango en passievrucht
  • Dek wederom af met een plakje cake, doe hier wat van het fruitmoes op, dan wat verse mango en spuit hierop nog een laagje slagroom en garneer met verse passievrucht