Laat de gelatineblaadjes minstens 20 minuten weken in koud water en knijp daarna uit
Schil de mango en snijd deze in blokjes, snijd de passievrucht door de midden en lepel het vruchtvlees eruit. Pureer de mango en passievrucht samen fijn en pak in totaal 300 gram van de puree
Doe wat puree in een steelpannetje, verwarm deze en laat de gelatineblaadjes hierin smelten en haal van het vuur. Roer de rest van de puree hier door heen
Klop de slagroom* samen met de suiker lobbig en spatel de vruchtenpuree er door heen tot alles goed gemengd is
Maak de puddingvorm wat nat met koud water en giet de bavarois er in, laat deze opstijven voor circa 5 uur in de koelkast
Laat de bavarois uit de vorm zakken en garneer met de passievruchtcurd
Notities
* Je kunt in plaats van 300 ml slagroom ook 150 ml slagroom pakken en 150 ml yoghurt. Roer de gelatine dan door de yoghurt en spatel dit vervolgens door de slagroom en vruchtenpuree