Snijd de plak biscuit in 3 gelijkmatige plakken zodat ze goed op elkaar passen en je 3 rechthoekige plakken hebt
Leg de onderste plak van het biscuit met de kant waar het bakpapier zat naar boven en besprenkel deze met de trempeersiroop. Besmeer deze met een laagje mokkacrème, bewaar genoeg om straks de schnitt af te smeren
Leg vervolgens de middelste plak van het biscuit erop en besprenkel ook deze met de trempeersiroop. Pak de andere helft van de bakkersroom en spuit deze op de middelste plak biscuit. Dek af met de laatste plak biscuit, maar dit keer met de gebakken kant naar boven
Smeer de zijkanten in met de mokkacrème, garneer deze met de nougatinenootjes en hazelnootjes en zet de schnitt in de koelkast om goed op te stijven
Vul een spuitzak met spuitmondje met de mokkaroom en versier de schnitt met de mokkaslagroom en garneer daarna na wens met mokkaboontjes en chocoladestrooisels