Smelt de roomboter en blijf deze doorverhitten tot het een mooie caramelkleur heeft, haal dan van het vuur. Zeef de gesmolten roomboter een aantal keer totdat alle stukjes er uit zijn. Laat vervolgens afkoelen
Klop de eieren samen met de suiker, vanillesuiker en citroenrasp luchtig
Voeg de bloem, amandelmeel, zout en bakpoeder toe en meng dit tot een egaal mengsel
Giet als laatste de beurre de noissette toe en een scheutje melk
Doe het beslag in een spuitzak en leg deze voor minstens 2 uur in de koelkast
Verwarm de oven voor op 220 graden °C en vet de bakvorm in met boter of bakspray
Spuit in elk vormpje een beetje beslag, niet teveel want het rijst voldoende in de oven
Bak de madeleines voor circa 3 minuten op 220 graden °C en verlaag de temperatuur naar 190 °C en bak nog zo'n 5 minuten
Haal na het bakken uit de vorm en laat afkoelen, bestuif met poedersuiker voor het opdienen!