Ga terug
+ servings
Snelle eenpanspasta

Snelle eenpanspasta

Een bord verse pasta in een knip op tafel!
No ratings yet
Afdrukken Pin
Porties: 2 personen

Dit heb je nodig:

  • 200 gram spaghetti volkoren of naturel
  • 3 kleine trostomaatjes
  • 4 kleine romatomaatjes
  • 2 knoflooktenen
  • handje verse basilicum
  • 1 klein potje tomatenpuree
  • 1 ui
  • 500 milliliter kokend water
  • 1 Maggi rustic mediterranean bouillonblokje
  • eventueel wat zout & peper
  • Parmezaanse kaas

Zo maak je het:

  • Snijd de ui en knoflook klein en halveer de tomaten
  • Verhit wat olijfolie in een diepe hapjespan en fruit de kleingesneden groenten wat aan
  • Leg dan de spaghetti, basilicum en het bouiilonblokje in de pan en blus af met het gekookte water
  • Kook het geheel circa 8 tot 10 minuten tot de pasta is
  • Voeg in de laatste minuten de tomatenpuree toe en blijf roeren tot de saus mooi indikt
  • Breng eventueel nog wat op smaak met wat extra zout en peper
  • Serveer de pasta met nog wat verse basilicum en geraspte kaas