Tropische trifle met mango en passievrucht

Tropische trifle met mango en passievrucht

Op zoek naar een lekker zomers toetje? Dan is deze tropische trifle met mango en passievrucht perfect! Super romig met slagroom, mascarpone en heel fris en zomers met mango, verse passievrucht en het 100% fruitmoesje van Servero en dat samen met twee lekkere plakken vanillecake. Het toetje heb je zo in elkaar gezet, dus snel die keuken in!

TROPISCHE TRIFLE MET MANGO EN PASSIEVRUCHT 

Voor 4 toetjes

Ingrediënten:
– 8 plakken cake 
– 300 ml slagroom

– 250 gram mascarpone
– 2 el suiker
– 2 bakjes 100% fruitmoesje mango, perzik en passievrucht van Servero* 
– 1 verse mango
– 2 verse passievruchten

+ 4 weckpotjes of glazen 200 ml, ronde uitsteker ter grootte van het glas

tropische trifle mango passievrucht

Bereiding: 

  1. Pak de plakken cake en druk hier met de uitsteker rondjes cake uit
  2. Klop de slagroom samen met de mascarpone en suiker tot een stevig room
  3. Snijd de mango in kleine blokjes, snijd de passievruchten door de midden en verwijder het vruchtvlees
  4. Pak de weckpotjes of glazen en doe op de bodem een laagje slagroom, doe hier wat fruitmoes op en wat verse passievrucht en mango, dek af met een plakje cake
  5. Doe hier weer wat slagroom op en weer wat fruitmoes met mango en passievrucht
  6. Dek wederom af met een plakje cake, doe hier wat van het fruitmoes op, dan wat verse mango en spuit hierop nog een laagje slagroom en garneer met verse passievrucht 

Eet smakelijk!

* De 100% Servero fruitmoesjes heb ik ontvangen in de Foodybox van Kroon op het Werk. Ik ben zelf erg enthousiast over deze moesjes, daarom heb ik deze verwerkt in een recept. 

tropische trifle mango passievrucht
Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *