Cheesy garlic breadsticks

Cheesy garlic breadsticks
Cheesy garlic breadsticks

Ik zeg het maar meteen eerlijk: ook ik houd van het gemak uit een pak! Ik probeer zo veel mogelijk te koken en bakken zonder pakjes mix et cetera, maar soms heb ik ook echt geen zin om uren in de keuken te staan. Vandaar had ik ook net zo’n dag. Ik zag op Pinterest heerlijke kaasknoflookbroden en daar had ik ook zo’n zin in, maar ik had geen zin om zelf deeg te maken. Gelukkig zijn er kant en klare pizzadegen te koop in de winkel, yay!
Dit recept is dus perfect voor als je snel iets lekkers op tafel wilt zetten, lekker bij de film of bij verjaardagen. Bij mij is de kaas wat bruinig geworden, dus het lijkt een beetje op een pizza, maar trust me, het is echt alleen kaas met knoflook! Bij deze het recept voor de cheesy garlic breadsticks:

CHEESY GARLIC BREADSTICKS 

Ingrediënten:
– 1 rol kant en klaar pizzadeeg
– 500 gram pizzakaas (Of mozzarella) de kaas moet in ieder geval lekker snel en makkelijk smelten
– 2 teentjes knoflook
– Eventueel peterselie
– Dipsaus aïoli

Cheesy garlic breadsticks

Bereiding: 

1. Verwarm de oven voor, kijk voor de temperatuur op de verpakking van het pizzadeeg
2. Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat
3. Bestrooi deze met de geraspte kaas
4. Pel de knoflook en snijd deze fijn, bestrooi dit over de kaas
5. Bestrooi eventueel met peterselie
6. Bak het af in circa 15 minuten (kijk nog even op de verpakking van het pizzadeeg)
7. Snijd de ‘pizza’ in reepjes en serveer samen met de dipsaus

Eetsmakelijk!

Tip: je kunt het brood voordat de kaas er op gaat, bestrooien met stukjes kruidenboter voor een extra kruidige smaak.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *