Kerst

Kerst
kerstboom brownies

Nog een paar dagen en dan is het kerst! Dus een mooie gelegenheid om iets heerlijks te maken!

Daarom bij deze een overzichtje met de lekkerste (kerst)recepten van Doortjes Keuken. Helaas geen nieuwe recepten, want ik sta de hele week op de operatiekamer, maar deze recepten zijn nog steeds heel lekker en zeer zekers geschikt voor de feestdagen. Genoeg gebazeld, hier het overzicht!

Sneeuwster                            Advocaatslof 

kerst
kerst

Al met al een mooi lijstje met inspiratie toch? Ik had zekers gewild om meer recepten te plaatsen, maar zoals ik al zei is het mij helaas niet gelukt. Maar met deze luxe taarten, koekjes en cakejes kom je zeer zekers de feestdagen rond!

Ik wens jullie allemaal een fijne maar vooral smakelijke kerst toe!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *