Winactie: Doortjes Keuken 3 jaar!

Winactie!

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

Het is 4 november en dat betekend dat Doortjes Keuken 3 jaar is geworden! Al 3 jaar lang ben ik de eigenaar van deze blog en wat ben ik trots! Al 3 jaar lang heb ik super veel plezier in het schrijven, maken en fotograferen van de recepten. Toen ik net begon wist ik eigenlijk nog helemaal niks over het maken van een website, het maken van goede foto’s en was de techniek van bakken nog lang niet zo ontwikkeld als nu, maar juist vind ik het leuk om terug te kijken. Te kijken waar ik ben begonnen en waar ik nu sta! Ik heb nog veel meer in petto voor Doortjes Keuken maar voor nu ben ik tevreden.
Genoeg sentimenteel gedaan: WANT WIE JARIG IS TRAKTEERT!

Winactie

Omdat Doortjes Keuken nu 3 jaar bestaat ga ik dit hele leuke boek van Heel Holland Bakt verloten! Dit boek staat boordevol overheerlijke recepten om heerlijke gerechten en baksels op tafel te leggen bij de feestdagen.

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

Het is nu weer tijd om eens na te denken hoe de feestdagen doorgebracht gaan worden en wat er gemaakt zal worden. Met dit boek genoeg inspiratie! Je kunt bijvoorbeeld zelf sneeuwpopmacarons maken, of juist een hartige taart met sticky uien of juist de traditionele Bûche de Noël met een hele boel chocolade (yummm)!

Lees gauw verder en lees hoe je mee kunt doen!

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

Hoe kan je meedoen:

Laat onder dit bericht een leuk berichtje achter met je eigen kerstplannen: wat ga je doen maar vooral wat ga je bakken en/of koken?! Weet je dit nog niet? Kijk anders even op de foto van de inhoudsopgave, genoeg inspiratie toch?

Voor extra winkansen:

 • Like mijn Facebookpagina: Doortjes Keuken
 • Like mijn Instagram: @doortjeskeuken
 • Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief: dit kan je doen aan de rechterzijde van de blog!

Je kan kans maken op dit superleuke boek tot en met 25 november 12:00! Daarna maak ik de gelukkige winnaar bekend! 

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'
27 Reacties
 1. Kerst, een tijd om met familie door te brengen. Gewoon op de manier die je zelf wilt. Geen opgesmukt gedoe als je daar geen zin in hebt. Gewoon snert op tafel als je daar trek in hebt. Of juist wel iets lekkers en exclusiefs.
  Voor ons is de Kerst extra speciaal omdat 8 jaar geleden mijn zoon is geboren. Elk jaar opnieuw roept hij dat die mooie boom speciaal voor zijn verjaardag is. Heerlijk toch?
  En als ik hem dan kan verwennen met iets lekkers uit dit mooie kookboek dan kan zijn verjaardag helemaal niet meer stuk.

 2. Kerst is een tijd om lekker met familie te genieten van het samenzijn met allerlei lekkers. Zo is het jaren gegaan. Helaas is deze kerst voor mij, mijn man en onze jongste dochter een klein beetje anders. Onze oudste dochter/zus is afgelopen maart onverwacht overleden. Aan de ene kant zie ik op tegen de kerst, aan de andere kant willen we er toch samen iets van maken. Misschien samen met mijn dochter iets lekkers maken uit dit boek. Met ons 2tjes lekker in de keuken bezig. Genieten van ons samenzijn, ondertussen wat lekkers bakken uit het boek en vooral veel herinneringen ophalen. Dat zou toch heerlijk zijn.

 3. Gefeliciteerd! Ik ga net als voorgaande jaren voor de hele familie bakken, wij organiseren altijd een heel groot kerstdiner en ik zorg altijd voor de cake! 😀

 4. Allereerst gefeliciteerd met je jubileum. En ik ben het helemaal met je eens, bloggen is zó leuk om te doen!
  Kerst is voor mij een familiefeest. Lekker koken en bakken voor het eigen gezin, ouders of broers en zussen. Niet allemaal tegelijk dat trek ik niet 😉
  Ben nog steeds op zoek naar de ultieme pavlova en ik heb nog nooit een kerststol gebakken. Verder staan er genoeg lekkere recepten ter inspiratie.
  Groetjes, Anja

 5. Allereerst van harte gefeliciteerd met uw 3 jarig bestaan.
  1e Kerstdag eten we met het hele gezin, kinderen en kleinkinderen.
  Voor de 8 volwassen hebben we een heerlijke amuse, dan een heldere soep en hoofd gerecht zeetong Picasso en roomijs toe.
  Voor de 7 kleinkinderen pasta gerecht met een sneeuwman toetje en er is een kleine baby die heeft moedermelk op het menu.
  Hier is het dus een Vrolijk en gezellige Kerst,

 6. Gefeliciteerd! Knap zeg: al drie jaar lekkers maken en dan ook nog op een heel gezellige manier delen met anderen. Ga vooral gezellig door!! Voor mij betekent kerst het vieren van de geboorte van Jezus. En daarbij maken wij het gezellig met kaarsjes, bij elkaar zijn, lekker eten. In ons gezin is vooral de taart, cake en koek favoriet… Daar maak ik meestal ook het meeste werk van: elk jaar iets anders. Dit mooie boek zou mij dit jaar enorm kunnen helpen?.

 7. Wauw 3 jaar alweer ! Van harte gefeliciteerd ? ik heb al een aantal dingen mogen maken van jou blog. Erg leuke en fijne recepten☺☺

  met de kerst zijn we dit jaar bij mijn schoonzus en zwager thuis en lijkt het mij super leuk om wat te maken voor bij de koffie ?? ik wil uit dit boek de inspiratie halen

  En op 2e kerstdag zijn mijn vriend en ik met zijn 2e dus dan is het ook leuk om.wat lekkers te maken! ?

  Groetjes kim

 8. Hoi Dorien!
  Leuke winactie zeg! Gefeliciteerd dat je blog 3 jaar bestaat, erg leuk, ik heb er al veel inspiratie vandaan gehaald!! Ik bak met kerst eigenlijk standaard lekkere gebakjes, met bladerdeeg, monchou en perziken. Valt goed in de smaak! Lekker eten doen we ook altijd met kerst!! Ik zou graag dit leuke HeelHollandBakt boek willen winnen, een nieuw boek vol inspiratie, daar kan ik wel wat mee! 😉 Ik heb nu al zin om eruit te bakken, ik kan bijna niet wachten! 😀
  Groetjes Heleen

 9. Alweer bijna kerst, wat vliegt te tijd. Ik had nog geen idee maar bij het zien van dit geweldige kookboek heb ik meteen ideeën opgedaan!
  Kerstavond ga ik voor de kalenderkoekjes.
  Mijn kerst begint dan met kerstscones, carrot cake, geitenkaas taart en als afsluiter een pavlova taart. Ik krijg er nu spontaan al zin in. Om deze kerst zo goed te laten verlopen moet ik alleen nog in het bezit komen van dit geweldige boek!

 10. Gefeliciteerd!! 3 jaar alweer. Ik ben dol op jou recepten.
  Kerst vieren wij met de familie en daar hoort ook lekker eten bij. Zo lang mogelijk aan tafel zitten met zijn allen.
  Meestal maak ik een tulband of kerststol en een taart! Ik hoop dat jij nog heel lang door gaat.
  Groetjes Annelies

 11. Gefeliciteerd!!!
  Dat moet zeker gevierd worden..
  Wat gaan we dit jaar eens maken met de kerst?!
  Als het aan mijn vriendje ligt de stroopwafelvlaai ?
  Dat wordt dus een hele uitdaging..
  Vandaag ben ik al flink bezig geweest met taartjes maken voor zijn verjaardag. En het gaat me steeds beter af al zeg ik het zelf ?

 12. De witte chocolade cheesecake met speculaas die laatst voorbijkwam, daarvan liep het kwijl echt uit mijn mond. OMG! Eigenlijk had ik die al lang gemaakt moeten hebben, maar ik denk dat ik het gewoon lekker even spannend hou voor mijzelf en deze als verrassing op tafel zet bij het kerstdiner op eerste kerstdag met mijn vriend, zus en ouders. Dat is de smaak een verrassing voor ons allemaal. Hij ziet er in ieder geval verrukkelijk uit! Tweede kerstdag sluiten mijn vriend en ik heerlijk aan bij het kerstdiner bij zijn opa en oma en als er dan nog wat over is, dan nemen we dan lekker mee naar hen toe!

 13. Hoi ik ben Fatima,

  Ik ben van geloof moslim en vier daarom geen kerst. Maar dat neemt niet weg dat ik met volle vreugde geniet van de heerlijke sfeer en lekkers.

  Vorig jaar was ik met kerst in Londen en een warme bakkie chocolade melk en een heerlijke grote warme witte muts van die wollen bol op te top kon ook niet missen.

  Ik ben al een lange tijd een stille volger en ik bak met volle vreugde alle lekkers. Ik ben een seizoens mens en zelfs met kerst kan ik niet wachten een macaronsneeuwpop te bakken.

 14. Allereerst van harte gefeliciteerd!
  Ik ga voor kerstavond een aantal taarten maken voor de verjaardag van mijn man’s dochter. Ze wil sowieso een lekkere mini bossche bolletjes chocoladevlaai. Deze had ik voor mijn eigen verjaardag ook gemaakt en vond ze super lekker. Daarnaast nog een andere taart/taarten, maar dat moeten we nog uitzoeken. En voor de kerstdagen zelf moeten we nog kijken. Een lekkere taart hoort er in iedr geval bij.

 15. Wat ik ga doen met kerst? Hopelijk genieten van de heerlijke baksels die mijn lieve zusje heeft gemaakt! Ze is dol op bakken en maakt echt de meest mooie en lekkere creaties. Ik zou mijn zusje dit boek graag cadeau doen, zodat zij weer nieuwe inspiratie heeft om te bakken en om er zelf natuurlijk lekker wat van mee te snoepen!

 16. Gefeliciteerd! Met kerst ben ik dit jaar in het buitenland dus het is nog vaag wat (en waar) ik ga eten. Ik vind het vooral leuk om te bakken en ik zit er dan ook aan te denken om een groot aantal kerstgebakjes te maken, een paar voor thuis en een paar om mee te nemen. Die Sneeuwpop macarons zouden ideaal zijn: sowieso heb ik altijd al eens macarons willen uitproberen en deze zijn ideaal voor rond te feestdagen. Ik kan wat inspiratie in ieder geval goed gebruiken en doe dus graag mee aan deze actie!

 17. Kerst of geen kerst: ik heb altijd een goede reden om te bakken! Dit jaar wil ik voor een wortel noten taart gaan, met biologische wortels en walnoten uit eigen tuin. Een romige topping van roomkaas en gedecoreerd met zelf geknutselde marsepeinen figuurtjes. Zo leuk om te doen!

 18. Oeh wat ik met kerst ga doen is nog een beetje afwachten, maar ik ga sowieso een tijdje in de trein of auto zitten om van mijn eigen familie naar mijn schoonfamilie te reizen.
  Met kerst wil sowieso koektruffels maken (oreo of speculaas) en waarschijnlijk bak ik ook nog wel gingerbread koekjes
  Hopelijk kan ik tegen die tijd weer vanalles eten, aangezien ik nu even wat minder mag omdat ik erachter moet komen waar mijn buikpijn vandaan komt 🙁
  Super leuk dat je blog al weer 3 jaar bestaat, gefeliciteerd!

 19. Van harte gefeliciteerd met je 3-jarig jubileum!
  Kerst valt naar mijn idee super goed dit jaar, waardoor ik dit boek extra goed zou kunnen gebruiken! Waarom?
  – zaterdag 23 december vieren we kerst met vrienden en verzorg ik sowieso het toetje (maar welk toetje weet ik dus nog niet)
  – zondag 24 december vieren we overdag kerst met de familie. Ik zou heel graag iets lekkers willen bakken voor bij de koffie (maar wat weet ik nog niet).
  – zondagavond 24 december vieren we kerst met een andere vriendengroep. Ook hier mag ik het toetje verzorgen (ook hiervoor moet ik nog inspiratie op doen)
  – 1e kerstdag vieren we kerst bij mijn schoonfamilie. Ook hier mag ik het toetje verzorgen (…je raad het al, ook hier zijn nog alle tips welkom)
  – 2e kerstdag vieren we kerst met m’n oma en gaan we lekker thuis gourmetten. Na het gourmetten zou een lekker toetje natuurlijk op z’n plaats zijn (ALLE inspiratie is dus welkom).

  Heel veel toetjes, lekkere dingen voor bij de koffie en thee en een lekker ontbijtje staan op de planning, maar inhoudelijk is er nog plaats voor heeeeel veeeeel inspiratie!

 20. Gefeliciteerd met 3 jaar bestaan. Knap, lijkt me hard werk.
  Met Kerst gaan we naar mijn schoonouders en wandelen of winkelen.
  Waarschijnlijk ga ik dolma’s maken en als toetje vind ik vast en zeker iets op deze website.
  Ga zo door!
  Groetjes,
  Mada

 21. Gefeliciteerd met 3 jaar bestaan. Knap, lijkt me hard werk.
  Met Kerst gaan we naar mijn schoonouders en wandelen of winkelen.
  Waarschijnlijk ga ik dolma’s maken en als toetje vind ik vast en zeker iets op deze website.
  Ga zo door!
  Groetjes,
  Madalina

 22. Deze kerst vier ik zoals gewoonlijk met mijn gezinsleden. Ik ben een echte Christmaholic en bij mij staan in de vensterbanken nu al lichtjesbogen en hangen er sterren voor het raam! Ik ben vooral gek op koekjes bakken. Ik heb al wel een paar favorieten in mijn hoofd die niet mogen ontbreken op mijn etagère: Kourabiethes (klinkt vaag, maar zijn Griekse amandel kerstkoekjes en ze zijn écht heeel erg lekker!) en Un Kourabyeshu (turkse zandkoekjes, een neutraal koekje waarvan je kunt dooreten) en gemberkoekjes (koekjes met verse gember er op, mijn moeder is daar gek op!). En nu ik nadenk wat ik allemaal wil bakken, komen er alleen maar meer recepten naar boven… haha. Ik moet natuurlijk ook chocolate chip cookies bakken voor de kerstman! Die heb ik afgelopen week gemaakt en ze waren echt een succes :D. Bedenken wat ik ga eten met het diner vind ik altijd wat moeilijker, dus dat laat ik meestal aan mijn moeder over. Maar natuurlijk help ik wel met de uitvoering 🙂 en ik zorg gewoon weer voor het toetje! Ik zie in het boek een recept staan voor Linzertorte, dat lijkt me en erg mooie frisse afsluiter. Dus die zou ik graag gaan bakken uit het Heel Holland Bakt Kerst boek. En wie weet kom ik nog op meer ideeën die ik niet kan laten als ik het boek doorblader. Waar ga ik de tijd vandaan halen? haha. Ik mag wel een planning maken ;).
  Nog gefeliciteerd met je jubileum en alvast een fijne kerstperiode! (kerst is zoveel meer dan die twee dagen zelf!)
  (ohja ik heb me net geabonneerd op je nieuwsbrief en ik volg je op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved. Ik heb geen Facebook en Instagram.

 23. Hallo dorien

  ik wil met kerst een paar recepten van jou gaan maken: de Zwitserse roomvlaai en de aardbeienslof ik vind het spannend want ik heb het nog nooit gemaakt en dan kan mijn familie het proeven. Ik loop nu stage bij een banketbakker dus leer ik veel dingen die ik dan thuis kan gebruiken bij het bakken. Ik zou het heel leuk vonden als ik het boek van Heel Holland Bakt ( heb het helemaal gevolgd) winnen want dan kan ik weer nieuwe recepten proberen

  jacco

 24. Gefeliciteerd met het driejarig bestaan van je blog! Mijn dochter is echt gek op kaneel, deze warme specerij vind ik zelf ook super goed passen bij de knusse wintermaanden. Toevallig heb ik momenteel ook veel lekkere biologische peren die ik zelf geplukt heb bij de boomgaard hier in de buurt. Mijn idee is dan ook om kaneel-peren cake te bakken uit het Heel Holland Bakt Kerst boek!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *