Behind the scenes: oktober + winactie

Behind the scenes: oktober + winactie
behind the scenes

Daar is ie dan: de behind the scenes van oktober. Door drukte iets vertraagd, oepsie!

Behind the scenes #oktober

behind the scenes

Eigenlijk heb ik in oktober niet zo heel veel gedaan naast stage lopen. Dinsdag ga ik alweer mijn laatste week in. De afgelopen 10 weken zijn voorbij gevlogen! Zo ontzettend veel geleerd over de anesthesie en alles wat er bij komt kijken. Maar voorlopig zijn ze mij in het ziekenhuis nog niet kwijt, want ik mag mijn lange stage van 20 weken hier ook lopen! Ik ben ontzettend blij, want dit betekend dat ik dit jaar hoogstwaarschijnlijk kan gaan afstuderen.  Het gaat er naar uit zien dat het een ultradruk jaartje wordt: stage, afstuderen, hopelijk een huisje vinden en klussen, trouwen, verder met mijn bakboek, foodblog en dan nog alle sociale verplichtingen onderhouden. Keep calm, it is going to be an awesome year! ?

behind the scenes

Ook ben ik winnares in de categorie Beste Gerecht van de foodblogawards! Lees hier meer!

behind the scenes

In oktober kreeg ik voor het eerst deze enorm leuke Foodybox vol lekkere dingen. Op de foto een aantal producten, sommige had ik al opengemaakt en soldaat gemaakt haha! Waar ik heel blij mee ben zijn die kruiden van Simply Spices. Heerlijke kruidenmixen voor vlees, vis, stoofschotels maar ook heerlijke speculaaskruiden waarmee ik deze speculaasvlaai had gemaakt. Daarnaast ben ik verliefd op de La Fermiere toetjes, deze zitten namelijk in schattige terra cotta potjes!

En dan nu….. (tromgeroffel)

behind the scenes

Doortjes Keuken is sinds 3 november 2 jaar online!

Jaja, alweer 2 jaar online! Wat gaat de tijd ontzettend snel zeg. In de afgelopen 2 jaar heb ik al aardig wat recepten bij elkaar verzameld, gebakken, uitgeschreven en gefotografeerd. Bij iedere baksel daag ik mijzelf uit om het weer beter te doen, mooier te maken en lekkerder zodat jullie, volgers van Doortjes Keuken, zelf de lekkerste baksels op tafel kunnen zetten! Jullie motiveren mij iedere keer weer om het beste uit mijzelf te halen en dat is echt te zien aan de foto’s, baksels, maar ook aan de bezoekersaantallen. Een beetje cliché om te zeggen, maar zonder jullie zou Doortjes Keuken niet meer bestaan! Ik dacht in het begin best makkelijk over bloggen, maar het is soms best pittig, vooral nu ik zoveel van huis ben. De tijd vrijmaken om iets te bakken, hier foto’s van te maken en uitwerken is voor mij soms best lastig, aangezien ik in het weekend best moe ben van de stageweek. En toch blijven jullie mijn website iedere keer weer bezoeken! Wauw, bedankt!

En om jullie te bedanken ga ik een heel leuk en vooral heerlijk chocoladepakket verloten! Lees verder hoe je kans maakt!

behind the scenes
In het pakket zit*:

– Oreo chocolate creme
– M&M’s chocolate
– LU Mikado sticks
– Milky Way Crispy Rolls
– Tony’s chocolony zeezout karamel
– Johnny Doodle fudge & browny
– Verkade cappuccino
– Milka Triple
– Cooking chocolate

Hoe maak je kans op dit heerlijke chocoladepakket: 

Laat een leuk berichtje achter hier onder het bericht en vertel wat je favoriete recept is van Doortjes Keuken en vertel waarom je zo graag dit pakket wilt winnen! Wie weet win jij! 

De winnaar maak ik woensdag 16 november bekend!

*Dit pakket heb ik zelf bij elkaar gesteld en het is niet gesponsord door bovenstaande merken

21 Reacties
 1. OMG Doortje wat een super pakket!! Wat zou ik die graag willen winnen! Ik ben een echte chocoholic of een choconist of whatever het wilt noemen. Alleen de afgelopen periode heb ik er minder van kunnen genieten omdat ik graag 5 kilo kwijt wilde en dat is me gelukt!!! Nu zou ik zo af en toe in het weekend wel eens willen zondigen.
  Het recept wat ik van jouw site wel een maak zijn de vietnamse loempia’s. Na mijn rondtrip in Vietnam ben ik verslaafd geraakt aan loempia’s en die van jou komen behoorlijk dicht in de buurt van die ik daar heb geproefd. Ik ga nu flink duimen!!!

 2. Hai Doortje,

  Allereerst van harte gefeliciteerd met jouw 2 jarig jubileum!
  Het leuke van jouw website vind ik de diversiteit, voor elke gelegendheid is er wel iets te kiezen.
  Kleine zoete dingen, taarten, maar ook zeker de hartige dingen!

  Mijn favoriet zijn de tiramisu cupcakes, heerlijk!
  Voor een chocolade pakket heb ik geen extra reden nodig om hem te moeten winnen behalve dat ik simpelweg fek ben op chocolade!

  Keep up the good work!

  Groetjes,

  Melissa

 3. Ik maak veel dingen van Doortjes keuken omdat wij alles lekker vinden, dus geen speciaal recept.
  En het pakket wil ik graag winnen om mijn vijf kleinkinderen en een achterkleinkind mee te verwennen .
  Ga zo door ik blijf fan van Doortje.

 4. Allereerst gefeliciteerd met het 2 jaar online zijn! Dat er maar vele jaren met heerlijke recepten mogen volgen. Mijn favoriete recept…hm moeilijk kiezen haha, maar dan ga ik toch voor de zoete trek en kies ik voor de Lemon meringue pie en natuurlijk de stroopwafelvlaai.
  En waarom ik dit pakket zou willen winnen? Simpel, omdat ik echt helemaal weg ben van chocolade hahaha.

 5. Hiep hiep hoera voor al 2 jaar! Ik heb zelf bijna een jaar een facebooksite en snap dat het veel werk is naast je opleiding. Wel een hele leuke opleiding trouwens! Mijn /ons favoriete recept is je chocoladetaartje met karnemelk. Dat komt nu goed uit want dan laat ik het chocoladeschaafsel als versiering weg en maak ik er een chocoladebom van. Oh wat zal dat lekker smaken met al die lekkere dingen om te versieren. Zal een leuk stukje opleveren op Baakbakt. 😉

 6. Van harte gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan! 😀
  Poeh welk recept is favoriet?? er zijn zoveel lekkere recepten.
  Ik vind de Zwitserse roomvlaaitjes erg lekker, en ik moet zeggen dat Mokka taart altijd favoriet is bij mij Yummmm.
  Maar het blijft moeilijk kiezen 🙂
  Waarom ik dit pakket moet winnen? nouja gewoon omdat wij thuis gek zijn op chocolade.. 😀
  Groetjes Astrid.

 7. Hoi Doortje, gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van je website en met de mooie prijs die je hebt gewonnen voor beste recept! Ik volg je nog niet zo lang, maar het allereerste recept waar ik je website mee ontdekte was voor de negerzoenen. Dat zachte schuim en die heerlijke chocolade…mmm… volgend weekend weer een keer maken denk ik.

  En waarom ik dit pakket zo graag wil winnen? Het is chocolade… need I say more?? Mijn dag begint en eindigt met de gedachte aan chocolade, maar omdat ik ooit 32 kilo ben afgevallen met gezond eten en sporten, mag ik het van mijzelf niet meer zoveel. Dus als ik het eet, moet het wel echt lekkere chocolade zijn. En zo te zien zit dat wel goed met dit pakket!

 8. Van harte gefeliciteerd met je 2 jarig jubileum!
  Ik heb het gevoel dat ik al veel langer geniet van je heerlijke recepten. Ze kloppen altijd.
  Collega’s hebben je ook ontdekt en 1 collega maakt regelmatig iets van jou met zijn dochter.
  Ik hoop nog lang te kunnen genieten van je recepten.
  Liefs Elly

 9. Hoi Doortje!

  Van harte gefeliciteerd! Trouwe lezer vanaf het eerste begin; gun mezelf alleen geen tijd om je recepten te maken.. *note to myself: voornemen voor 2017*

  Het lekkerste gerecht.. alle te zoete en te quilty chocolate thingy’s. Maar ook de sticky chicken van de foodswap! Als ik in de keuken sta maak ik het lieft zoet; maar eet het liefst hartig, haha.

  Waarom ik dit zou moeten winnen, als “niet zoetekauw”? How can a girl say no to chocolate?! ?

  Ik hoop dat je nog jaren met veel plezier aan je blog kan werken, dan beloof ik dat ik hem met heel veel plezier blijf lezen!

  X

 10. Hoi Doortje!! Van harte gefeliciteerd! 2 jaar online alweer… ik volg je nog maar een half jaar ongeveer maar wat een heerlijke dingen maak je! Echt een inspiratiebron!!
  Mijn favoriet is toch wel de Zwitserse roomvlaaitjes, ik vind ze zelf heeelijk, krijg er veel complimenten over maar bovenal, omdat ik eindelijk een taartje kan bakken die mijn dochter van 4 heerlijk vind! En haar andere favoriet is een chocoladebom taart… dus van dat mooie pakket zou ik zeker een taart speciaal voor haar maken. Ze is eindelijk zindelijk na een lange en moeilijke weg voor haar. Dus zij verdient wel zo’n heerlijke chocoladetaart!
  Ik hoop dat je nog lang door gaat met deze mooie blog! Veel plezier en succes met alles wat je nog mag gaan doen.
  Liefs Karine

 11. Gefeliciteerd. Ik geniet van al je recepten. Dus kan niet echt een bedenken die ik het fijnste vind.
  Ik zou graag winnen omdat we in een rotperiode zitten. Er ligt namelijk een broer op sterven en een andere broer zal ook niet heel lang meer te leven hebben. En pas is mijn beste vriendin met spoed opgenomen en geopereerd. Met haar gaat het gelukkig weer wat beter. Het chocolade pakket zou veel troost bieden. En ik zou het dan ook delen.
  Veel succes verder met je blog.
  Groetjes Irma

 12. Ha Doortje! Een dikke proficiat met je 2-jarig jubileum! Gaaf zeg.
  Mijn favo recept van jou, is die van amarena kersen. Zo lekker, daar smul ik heel vaak van ?
  Ik, als grote choco-liefhebber, zou dit pakket dolgraag winnen! Ik zal eea ook delen met mijn man, beloofd hihi!
  Fingers crossed

 13. Proficiat met het 2-jarig bestaan van je blog ! Ik lees heel graag nieuwe recepten over hoofdgerechten, aangezien ik daar vaak nogal inspiratieloos in ben 😉 Lekkere dessertjes maak ik natuurlijk ook graag ! Wat een overheerlijk pakket heb je samengesteld ! Die reep van milka en de verkade cappuccino ken ik nog niet, ben er erg benieuwd naar ! Ik doe graag mee aan de winactie 🙂

 14. Als het gaat om een favoriete plaat, een favoriet gerecht of dergelijke, kan ik nooit kiezen. Laat ik het zo zeggen: de eiersalade is een van mijn favorieten. Handig voor feestjes.

 15. Van harte gefeliciteerd! Je lekkerste recept is de stroopwafeltaart! En je website vind ik altijd heel fijn om even te bekijken. Weer even inspiratie op doen voor een nieuwe week of speciale gebeurtenis. En dit pakket zou ik gebruiken om mee te bakken en smullen bij een zelfgemaakte high tea. Ik hoop dat je nog lang blijft bloggen met meer leuke recepten!

 16. Mijn favo Doortjes recept? Triple chocolate brownies.
  Een heerlijke treat die ik voor elke gelegenheid kies.
  Verjaardag of Pasen, Kerst of Sinterklaas.
  Voor mijzelf, mijn moeder en zelfs voor mijn baas.
  Bak ik deze met enorm veel plezier 😀
  Maar er zijn nog zoveel lekkere recepten hier!!

  Chocolate chip koekjes of chocolade cake.
  Er is genoeg te vinden voor de hele week.
  Ik kom bij jou altijd leuke dingen tegen.
  Je aanspreken deed ik nooit, ben te verlegen…
  Toch wil ik nu zeggen dat ik je blog erg waardeer.
  En natuurlijk ook dat ik je van harte feliciteer 🙂
  Met de 2de verjaardag van D.K.
  Graag doe ik mee voor dit fijne pakket chocola.

  Want je kunt het inmiddels ongetwijfeld al raden.
  Ik ben ontzettend gek op anything chocolade!!

 17. Mama en ik houden van theeleuten en zijn twee grote snoepkonten. We doen regelmatig een mini high tea thuis, just the two of us. Daarvoor is je eierkoeken recept geweldig. Een grote favoriet in ons huisje! Zo heerlijk als je ze zelf maakt en dan met een toefje slagroom, bestrooid met hagelslag… Dan worden ze nog feestelijker. Waarom ik graag wil winnen? Ik ben verzot op chocolade in al zijn prachtige vormen. Even al je zorgen en verdriet vergeten, puur genieten is zo fijn. Mijn moeder en ik hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen tijd. We hopen nu voorzichtig dat het beter zal gaan met ons beide. En samen genieten van chocolade is echt zo’n bondings momentje 😀 Ik zou wel ontzettend veel zin hebben in deze heerlijke goodiebag. Sweet treats delen met je beste vriendin (mama) is hemels vindt je niet?!

 18. Hallo doortje, wat eem super pakket. Zou graag mee doen ik bak veel graag oa je tiramisu cupcakes zijn te lekker! Maar ik bak tegenwoordig veel voor me collega’s en laten die nu allemaal dol zijn van chocolade. Je snapt al waar het naar toe gaat dus.
  Je site en super en je receptem top! Bedankt voor je inspiratie

 19. Hoi Doortje!

  Nou.. omdat ik véél van goede chocolade houd en altijd zo moeilijk kan kiezen..
  Nu heb jij dat al voor mij gedaan en dat het lijkt me een super pakket!

  Daarnaast mogen er bij mij best flink wat kilo’s gewicht ben en lijkt dit me best handig daarbij ;).
  Ik ben benieuwd naar de producten!

  Lieve groet,

  Jans

 20. Is er al een winnaar bekend gemaakt?
  Lekkere sint recepten heb je weer. Ik weet nog niet welke ik ga maken als ik weer tijd heb.
  Groetjes Irma

  1. Hoi Irma! Ja via Facebook heb ik de winnares bekend gemaakt, namelijk Karina! Helaas, maar wie weet de volgende keer ;)!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *