Food Blog Awards 2016

Food Blog Awards 2016
food blog awards

YES GUYS!!! IK HEB HEM!!! De award voor het Beste Gerecht 2016. Jullie hebben de afgelopen tijd massaal op mij gestemd en daar wil ik ik jullie voor bedanken. Door jullie stem heb ik deze award in ontvangst mogen nemen dus: dank u dank u dank u!

FOOD BLOG AWARDS 2016

De gezellige awardshow werd gehouden in de golfclub in het Naardenbos. Een mooie en chique omgeving met een mooie zaal dat speciaal was opgemaakt voor de awarduitreiking. Sandra Ysbrandy (bekend van o.a. Life4you) deed de presentatie van de avond. We werden ontvangen met een lekker glas wijn en lekkere borrelhapjes. Er hing een gezellige en gemoedelijke sfeer en het was erg leuk om de medebloggers te leren kennen.

food blog awards
food blog awards

Toen mochten wij plaats nemen voor het uitreiken van de awards. In totaal waren er 7 categorieën waarin de genomineerden een prijs kon winnen. Ik was genomineerd voor de Beste Gerecht met mijn stroopwafelvlaai. Ik was voor de uitreiking helemaal niet zenuwachtig, maar totdat ik al mijn collega’s hun prijs in ontvangst namen, werd ik alleen maar zenuwachtiger. Het zal maar eens kunnen gebeuren dat ik zou winnen! En ja hoor, Sandra las mijn naam op als winnaar bij Beste Gerecht! Ik was flabbergasted, ik had het helemaal niet verwacht! Ik ben echt ontzettend blij met mijn Award, deze krijgt straks een speciaal plekje in mijn eigen huisje. En het is voor mij weer een mooie motivatie om lekker door te gaan met waarmee ik bezig ben, namelijk lekkere recepten verzinnen, bakken en uitschrijven zodat jullie ook fijn kunnen gaan bakken!

food blog awards

WINNAARS FOOD BLOG AWARDS 2016:

 

  • Beste Food Blog 2016: Annemieke Verweij van Keukenliefde
  • Beste Blog Design 2016: Betina Drost-Oostveen van Betty’s Kitchen
  • Beste Gerecht 2016: Dorien van der Meer van Doortjes Keuken
  • Beste Food Vlogger/Youtube: Pauline Weuring van Uit Paulines Keuken
  • Beste Food Foto: Bianca van The Green Creator
  • Beste Kookboek Foodblogger: Janne en Amande Koeman van Foodsisters
  • Beste Special Interest Blog: Vivian Reijs van Viv Online

Het was een ontzettende gezellige avond die ik mede dankzij jullie stem mee heb mogen maken. Dus bij deze nogmaals bedankt!

Veel liefs, Dorien

behind the scenes
food blog awards
behind the scenes

Foto’s gemaakt door Remy de Klein

4 Reacties
Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *