Behind the scenes: augustus

BEHIND THE SCENES: #AUGUSTUS

Het is september! Een nieuwe maand dus tijd voor een nieuwe behind the scènes. In augustus heb ik een druk maandje gehad. Benieuwd? Lees gauw verder!

 

Begin augustus gingen mijn ouders lekker op vakantie met zijn tweetjes. Ik was dus helemaal alleen thuis samen met Binkie. Alleen thuis dus alle ruimte en tijd om lekker te gaan bakken. Helaas ben ik eventjes ziek geweest, maar ik heb zekers geprofiteerd van deze mogelijkheid!

Zo heb ik drie vriendinnen van de middelbare school uitgenodigd om bij mij te komen eten. Ik kon een pan met nasi maken, maar ik wilde lekker uitpakken. De wildste plannen had ik gemaakt, maar nu moest ik de hele setting nog leuk aankleden. Ik had een potje krijtbordverf van mijn zus gekregen en had twee borden een make-over gegeven wat zou dienen als een echt menubord.

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

Maandag was het dan zover, het etentje met de meiden. Ik heb de hele dag in de keuken gestaan, het was ontzettend goed plannen, maar het is gelukt! Ik had het meeste zin in om de tafel leuk aan te kleden. Mijn moeder heeft echt een superleuk servies van Bunzlau Castle uit Polen. Dit in combinatie met de placemats maakte het echt helemaal af. Ik ben helaas vergeten om foto’s te maken toen alles op tafel stond, maar ik zeg het jullie: het was super gezellig!

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'
Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

Zoals jullie op de foto zien was het menu groots, we hebben ons buikje volgegeten!

De dagen daarna ben ik veel wezen werken in het verzorgingstehuis op de dagbesteding, lekker veel met het hondje gelopen, Jasper is nog even langs geweest, veel gebakken en veel gekookt. Ik ben een beetje nalatig geworden in foto’s maken, dus ik weet niet meer zo heel goed wat ik gedaan heb haha!

O ja, ik ben wezen hospiteren voor een kamer in Amersfoort en ik zeg het jullie: ik haat het. Vooral wanneer je maar voor een kortere periode een kamer zoekt, je komt gewoon nergens. Gelukkig heb ik nu een kamer in Barneveld kunnen krijgen, maar poeh, zeer vervelend!

Oké terug naar augustus…

Mijn hondje vind het heerlijk om op mijn bed te liggen, lekker snurken enzo. Ik had net op dat moment een enorme bende op mijn bed, maar dat maakt Binkie helemaal niets uit! Hij ging lekker liggen op het kussen van Jasper. Moeten jullie nou kijken, wat een dotje!

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

In augustus ben ik voor het eerst wezen eten in het Zusje in Zaltbommel samen met mijn schoonfamilie. Wat een genot, je kunt allerlei kleine gerechtjes bestellen dus je hoeft niet 1 groot gerecht te bestellen. Heb je zin in vis, vlees en vegetarisch? Dat kan! Degene die mij goed kennen kunnen vast wel raden dat ik echt veel vlees heb gegeten haha!

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

Ik moest nog 2 dagen psychiatriestage lopen in Nijmegen. Dit heb ik eind augustus gedaan. De dag daarna werkte ik het laatste dagje bij de dagbesteding. Veel afscheid genomen dus, en ook van deze superschattige schaapjes op het terrein van de psychiatrie:

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

Op 27 augustus ben ik voor het eerst naar de Efteling gegaan. Het was zo ontzettend leuk! Samen met nog een stelletje stapten we ‘s morgens vroeg in de auto om naar Kaatsheuvel te rijden. Het was ontzettend druk die dag, maar gelukkig hadden we een leuk papiertje waardoor we sneller aan de beurt waren. Laten we het maar op een VIP-treatment houden! We hebben ontzettend genoten die dag.

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'
Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

Augustus is dan echt bijna voorbij, tijd voor september. Afgelopen maandag was er een super leuke aanbieding bij de Lidl, namelijk deze ontzettend leuke retro broodroosters en waterkokers! Ik heb ze in de kleur mint kunnen bemachtigen, yay! Straks voor het huisje van Jasper en mij… (al vind hij de kleur mint steeds minder leuk, aangezien ik er ontzettend veel van koop hahaha)

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

Dit was mijn augustus in een notendop! Nu is het september en het wordt nu dan echt tijd voor stage. Aanstaande dinsdag begin ik dan in Amersfoort. Dit weekend ga ik mijn kamer inrichten en dan begint het echt!

Dat betekend dus eigenlijk ook voor Doortjes Keuken dat ik wat minder nieuwe recepten kan plaatsen, maar dat is weer een mooie gelegenheid om oude recepten weer in de spotlights te zetten.

Ik wens jullie allemaal een fijne september!!

Liefs Dorien

EN zoals jullie misschien al wel hebben gezien: Doortjes Keuken heeft eindelijk een logo! 😀 Ik ben er ontzettend blij mee.. Wat vinden jullie er van?

Een Reactie
  1. Wat een leuk logo! In je enquête zei ik het nog dat het leuk zou zijn en je hebt hem dan nu. Ziet er mooi uit Dorien. 😀

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *