Behind the scenes: juli

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

BEHIND THE SCENES # JULI

Wauw, voor het eerst een behind the scènes! Het leek mij erg leuk om iets meer te vertellen over andere zaken dan bakken. Deze maand ben ik veel meer bezig geweest met andere dingen dan bakken en na dit artikel begrijpen jullie vast wel waarom! Ik had er gewoon geen tijd voor.

Laten we beginnen met de dag dat het 1 juli werd. Op 1 juli had ik mijn allerlaatste toets van mijn opleiding. Ik moet nog een jaartje, maar alle theorielessen had ik afgesloten. Het was wel even spannend, maar ik heb de toets gehaald! Sinds deze dag wist ik dat ik geen theorietoetsen meer heb en dat ik de boeken gesloten in de kast kon laten staan. Wat een heerlijk gevoel!

Op 2 juli heb ik samen met Jasper onze auto opgehaald! Een mooie bijna nieuwe Ford Fiësta. Deze auto heeft Jasper nodig voor zijn werk als vliegtuigmonteur op schiphol, zo leuk!

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

Maar om al mijn punten te behalen zou ik nog een stage (64 uur) binnen de psychiatrie moeten lopen. Gelukkig kon ik in Nijmegen terecht en begon op 6 juli aan mijn stage. Erg leerzaam en interessant! Gelukkig kon in bij mijn zus en zwager in Elst slapen zodat ik niet telkens terug hoefde naar Kampen. Met dank aan mijn broer, want ik mocht zijn überleuke Suzuki Swift lenen! (Op de foto hieronder!)

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

Het leek mij wel heel erg leuk om een keer te bakken met de cliënten op de afdeling tijdens mijn psychiatrische stage. Ik heb van huis verschillende bakbenodigdheden meegenomen. Ik had besloten om muffins te bakken aangezien je hier geen mixer voor nodig hebt.

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

Ze waren ontzettend goed gelukt en waren binnen mum van tijd verorberd door cliënten en collega’s. Ik moest wel opletten dat ik niet al het werk zelf ging doen. Het was heel leuk om te doen!

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'
Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

Een cliënte op stage is ontzettend goed in nailart. Ze heeft heel veel kleuren nagellak, echt om je ogen uit te kijken! Ze vind het heel leuk om nagels te lakken van andere mensen dus bij mij heeft ze deze superschattige bloemetjes gemaakt. Petje af want ik kan zelf echt geen nagels lakken.

In deze tijd heb ik ontzettend veel op en neer gereden van Kampen, naar Nijmegen, Zaltbommel en weer terug. Dus jullie kunnen wel nagaan dat dat best wel slopend was. Gelukkig had ik een paar dagen om bij te komen. Dit was echt nodig want ik had een sollicitatiegesprek voor de boeg. Sollicitatiegesprek? Ja, voor stage als anesthesiemedewerker! Op woensdag 20 juli ben ik naar het ziekenhuis in Amersfoort gegaan voor het sollicitatiegesprek en heb daar goed werk geleverd want ik werd later gebeld dat ik de plaats heb gekregen. Super blij natuurlijk, want nu kan ik eindelijk aan de slag met wat ik echt leuk vind! (naast het bakken ofcourse).

Mijn hoofd stond in juli toch echt in vakantiemodus. Naast mijn psychiatrische stage en nu mijn vakantiewerk heb ik niet zoveel zin in andere dingen. Dat is de reden dat ik niet veel recepten online heb geplaatst. Ook had ik weinig zin in bakken, even lekker niks. Ik hoop voor jullie begrip! Ik ben wel begonnen met haken, ik wou toch iets doen met mijn handen. Super leuk om te doen, vergt wel opperste concentratie maar zo leuk als het werkje lukt! Dit muisje heb ik gemaakt, ondanks een paar fouten wel ontzettend schattig. Sorry voor de scheve foto, ik kreeg hem niet gedraaid 🙁

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

Deze maand hebben we de verjaardag van mijn oudste broer gevierd. Hij woont in de buurt van Groningen met een mooie grote tuin. Ik wilde nog een paar mooie foto’s van Binkie maken dus heb mijn camera meegenomen. Het is ontzettend leuk om naast foto’s van eten ook andere foto’s zoals portretten te maken. Wat een fotomodel he, die oude Binkie!

juli
juli

Eind juli ben ik begonnen op de dagbesteding in een verzorgingstehuis hier in Kampen. Het is echt heel leuk werk, leuke spelletjes doen met de ouderen die hier komen, hen begeleiden met van alles en nog wat. Zo ben ik de afgelopen dagen best druk geweest met boekjes met liedjes maken voor de ouderen, wel 60 stuks!

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

Maar nu natuurlijk het allerleukste nieuws van juli! OP 10 juli was ik een jaar verloofd met Jasper en we vonden het tijd worden om dan eindelijk onze trouwdatum bekend te maken! Wij geven elkaar het ja-woord op 24 mei 2017, kan niet wachten!

We gingen 9 juli op pad met mijn oud-buurmeisje die voor ons de foto’s heeft gemaakt. Zeg nou zelf, best goed werk he!

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

Sinds ik vorig jaar verloofd ben met Jasper ben ik al druk bezig geweest met de decoraties. Ik had al gauw het idee welk thema ik wilde en gelukkig vond Jasper dit prima. Zo af en toe schaf ik weer wat aan of dan maak ik zelf weer potjes en dan zet ik het weer weg. Lekker creatief bezig zijn, al is het dan niet in de keuken! Leuk zijn ze geworden he! De kleine potjes zijn waxinelichtjes en de grotere zijn bloemenvaasjes. Ik laat niet meer zien, want dan is het geen verrassing meer voor de gasten haha.

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

En om af te sluiten, een super leuke foto met Binkie, het oppashondje van mijn zus Bruno en van mij (al houd ik meer van achter de camera staan dan er voor). Wat een lief hondje is die Bruno zeg, echt nog een speelse pup. Binkie was wat chagrijnig, hij is al bijna 10 jaar en dan is een pup toch net iets te wild haha.

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

Zo, dit was juli voor mij kort samengevat. Een druk en vol maandje waar veel in is gebeurd. Ik heb nu lekker weekend dus kan ik alles even goed bezinken. Verder ben ik ontzettend druk bezig met het vinden van een kamer in Amersfoort, dus mochten jullie nog iets weten, let me know!

Voor zover alvast een fijne augustus toegewenst!

Liefs Dorien

PS. Ik heb net de foto’s van de engagementshoot binnengekregen dus ik deel nog een paar super leuke foto’s met jullie!

juli
juli
juli
juli
Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *