Even een kleine update + winactie

Even een kleine update + winactie
update

Even een kleine update! 

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: ik ben begonnen met sporten! Sinds ik echt veel tijd in Doortjes Keuken heb gestoken heb ik niet meer op de weegschaal gestaan. Mijn broeken begonnen de laatste tijd aardig strak te zitten dus ik vond het tijd om mijn grootste angst onder ogen te komen. Wat bleek nou, Doortjes Keuken is flink op de heupjes gaan zitten.

Waarom vertel ik dit jullie? Ik wil jullie laten weten dat ik, ondanks dat ik sport en probeer af te vallen, gewoon lekker zal blijven bakken met roomboter en suiker. Misschien dat er niet 3 maar 2 nieuwe recepten per week geplaatst zullen worden, puur om niet zoveel te bakken wat weer opgegeten moet worden.

Maar dit is niet alles! Jullie kunnen je nu abonneren op de nieuwsbrief van Doortjes Keuken! Op deze manier houd ik jullie op de hoogte van de nieuwste recepten en kleine updates vanuit Doortjes Keuken. Het lijkt mij leuk om een soort van behind the scenes te maken met foto’s en al, speciaal voor alle abonnees!
Dus meld je in de onderstaande popup even aan voor de nieuwsbrief! Echt doen hoor!
Ik verloot onder de eerste 100 abonnees een waardebon voor een gepersonaliseerde medium snijplank van acacia hout die je helemaal zelf kunt ontwerpen! Dus wil jij deze winnen? Schrijf je zo snel mogelijk in en maak kans. Klik hier om te kijken wat je kan winnen.

Op welke manieren kan jij Doortjes Keuken volgen?

Zoals hierboven beschreven kunnen jullie Doortjes Keuken volgen via de nieuwsbrief. Ik hoop binnenkort een officiële inschrijfknop te hebben aan de rechterkant van mijn website, maar nu kunnen jullie je aanmelden met onderstaande pop-up.
Op deze manier mis je nooit een nieuw recept!

Doortjes Keuken is ook te volgen via Facebook. Je kunt mij heel makkelijk te volgen door op Volgen te klikken in de Facebookwidget hier aan de rechterkant van de website. Wat ik heel jammer vind aan Facebook is dat niet iedereen mijn nieuwe recepten zien. Op deze manier missen heel veel mensen een nieuw recept en dat vind ik best jammer. Wanneer ik een nieuw recept plaats, zien maar 500 tot 600 mensen het recept in plaats van alle mensen. Dat is dus heel jammer. Dus mocht je Doortjes Keuken willen volgen op Facebook en geen recept willen missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Daarnaast ben ik ook actief op Twitter en Instagram. Op Instagram post ik zo af en toe een behind the scene foto met bijvoorbeeld mijn lieve hondje Binkie. Op Twitter vooral bakbloopers en nieuwe recepten. Volg Doortjes Keuken op Twitter & Instagram !

Binkie
5 Reacties
  1. Bedankt! Ik hoop dat dit wat oplevert. Het is echt jammer dat Facebook zo weinig bereik heeft. Hoe bevalt het bij jou?

   1. Hoi Dorien,

    het bevalt mij erg goed… het was even uitvogelen om een leuk format te vinden maar inmiddels heb ik ruim 2000 inschrijvingen en verstuur ik wekelijks een nieuwsbrief. Ik heb geen vergelijkingsmateriaal met anderen maar ik krijg wekelijks een mooi aantal bezoekers via mijn nieuwsbrief en leuke reacties 🙂

    Benieuwd hoe het jou bevalt. Veel plezier in ieder geval ermee 😉

 1. Leuk zeg die nieuwsbrief! En inderdaad op facebook is het bereik soms zo laag, heel vervelend! Ik volg he via instagram en Bloglovin. Vooral instagram vind ik zelf heul handig om mensen te volgen. Ga zo Door en succes met sporten!!

  1. Bedankt! Instagram is echt super leuk om mensen te volgen, vaak lekkere foto’s zien enzo. Ik moet mijzelf zo af en toe eraan herinneren om weer iets te posten, maar de reacties zijn altijd super gaaf.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *