Goede voornemens

Goede voornemens
collage eten

Het is alweer een aantal dagen januari. Ik kijk met volle trots terug op 2015, met name sinds augustus. Toen heb ik de boeg helemaal omgegooid, ik heb het thema veranderd, heb veel duimpjes gekregen op Facebook, maak veel mooiere foodfoto’s, de bezoekersaantallen stijgen waarmee ik echt heel blij ben. Dus bij deze wil ik jullie allemaal bedanken voor de duimpjes op mijn Facebookpagina, onderaan mijn berichten! (en blijven doen! :D) en reacties. Ik vind het altijd leuk om deze te lezen dus blijf dit vooral ook doen!
Hierbij een aantal goede voornemens voor het jaar 2016:

Wat wil ik bereiken in 2016? 
Naast het bakken en bloggen ben ik ook gewoon nog een student aan de Hogeschool in Utrecht. Ik hoop dat ook dit jaar het bloggen en het studeren goed te combineren valt. Ik neig veel te vaak naar het bloggen en bakken toe terwijl ik soms beter voor school bezig kan gaan (oepsie)! Maarja, bakken en bloggen is gewoon hartstikke leuk! Verder hoop ik inspiratie genoeg te hebben voor andere foodgerelateerde artikelen. Ik ben alleen geen ster in het schrijven van grote verhalen die grammaticaal kloppen, maar ik hoop toch mijn enthousiasme voor lekker eten naar jullie over te brengen zodat jullie ook lekker kunnen gaan genieten. Ik ga nu ook op tijd beginnen met het bakken voor de feestdagen, zodat jullie met de feestdagen altijd wel inspiratie hebben om wat lekkers te bakken.

Wat wil ik bakken in 2016?
Ik heb al een enorme lijst opgesteld met nieuwe baksels, ik zal jullie niet vervelen met de details, maar ik kan al wel vertellen dat het veel taarten en vlaaien zullen zijn, vooral met veel fruit (en slagroom)! Ook dit jaar kijkt Doortjes Keuken niet naar het aantal calorieën, maar naar de smaak en de liefde voor bakken. Ook heb ik best interessant nieuws voor jullie, maar ik wacht nog even met het vertellen van want ik moet zelf eerst zien waar het schip strand! ?
Wat missen jullie nog op Doortjes Keuken? Laat het mij weten hieronder in de comments zodat ik deze mee kan nemen in mijn What to Bake list! 

Verder heb ik niet zo heel veel meer te bazelen, al met al een mooi stukje tekst met goede voornemens toch?! Laat mij weten wat je mist qua recepten hieronder in de comments en dan dan ga ik aan de slag voor jullie!

Een fijn en mooi 2016 toegewenst!

3 Reacties
  1. ik kijk ernaar uit om hier dit jaar heel veel te ontdekken
    en voor mij is de blog op dit moment gewoon af!
    heel veel plezier in 2016!
    liefs

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *