Herfsttoppers

Follow my blog with Bloglovin

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

5 x herfsttoppers

Ik vond het tijd worden voor een round-up met mijn favoriete herfstrecepten: 5 x herfsttoppers! Het is helemaal niet gek dat de meeste recepten gemaakt zijn met appel en kaneel, ik vind deze combinatie echt te gek. Een overheerlijke geur uit de oven, lekker de geurkaarsjes aan, te fijn! Dat geeft mij dus echt een herfstgevoel. Verder bevat mijn ultieme herfstrecept de ingrediënt speculaaskruiden, dus deze is ook terug te vinden in deze round-up. Eigenlijk heb ik niet zo heel veel meer te zeggen, kijk zelf maar naar mijn 5 herfsttoppers!

Appelspeculaasflan

APPELSPECULAASFLAN
Deze appelspeculaasflan is echt te lekker, een boterdeeg als bodem, gevuld met speculaaskruimels en appels…

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

KRUIDCAKE
Zodra de bladeren beginnen te verkleuren, heb ik meteen zin om een heerlijke kruidcake te bakken. Kijk gauw voor dit lekkere recept!

1-SAM_2765

APPELKANEELBROODJES
Ja, mijn favoriet! Ik heb deze al zo vaak gebakken. Dit is net een andere variatie op de o zo bekende cinnamonrolls, maar met appel is ie net iets lekkerder.

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

APPELTAART 
Ik ben echt gek op appeltaart! De frisheid samen met het romige van de roomboter, te lekker. Ik krijg nu echt zoveel zin in appeltaart nu ik deze foto zie, dit recept is top dus kijk gauw!

1-IMG_0222

APPELPLAATCAKE 
Net zoals de appeltaart is deze echt lekker. Deze heeft een frisromige bodem, er zit namelijk crème fraiche in. Perfect voor op een stormachtige avond.

 

Wat is jullie favoriete herfstrecept? Laat het mij weten in de comments! 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *