Wraps met gerookte kip

Wraps met gerookte kip
1-DSC_0054

De afgelopen dagen heb ik echt veel te raar gegeten dus ik had heel veel zin in een lekkere maaltijdsalade. Ik ben echt gek op de maaltijdsalade gerookte kip met honingmosterddressing, maar aangezien ik nog tortilla wraps had liggen van het recept voor open wraps uit de oven, kon ik net zo goed lekkere koude wraps maken. Deze waren echt zooooo onwijs lekker, dus vandaar dat ik ze met jullie deel. Ik ga ze sowieso veel vaker maken, want ze zijn echt mijn favoriet! Daarnaast kan je deze eten als diner, maar als lunch zijn ze ook perfect, of gewoon als tussendoortje als je een keer zin hebt in iets lekkers maar wel gezonds..

WRAPS MET GEROOKTE KIP
Voor 4 wraps

Ingrediënten:
– 4 grote tortilla wraps
– 1 gerookte kipfilet
– Zakje sla melange
– Honingmosterd dressing
– Komkommer

1-DSC_0057

Bereiding:

1. Besmeer het midden van de wraps met wat honingmosterd dressing
2. Leg hier de sla op
3. Snijd de kipfilet in reepjes en leg deze trapsgewijs op de sla
4. Snijd de komkommer in dunne plakjes met dunschiller of eventueel kaasschaaf
5. Doe wat honingmosterd dressing over de komkommer en vouw de wrap dicht
6. Zet eventueel de wrap vast met een cocktailprikkertje

1-DSC_0059-001
Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *