Fusilli met Boursin

Fusilli met Boursin
1-DSC_0006

Ik ben echt een grote fan van stokbroodje met kruidenkaas, het liefste eet ik dat gewoon overal bij. Aantal jaar geleden kwam de Boursin Cuisine uit, kookroom met dezelfde smaak als de Boursin kruidenkaas. Vorig jaar heb ik daar eens mee gekookt en ik had daar nu echt heel veel zin in, alleen heb ik het nu andere ingrediënten gebruikt: fusilli, spek, champignon, rode ui en Boursin Cuisine Light.. En wat was het lekker! Vandaar dat ik het gewoon hier op mijn site neerzet, weer een nieuw recept bij Doortje Kookt, yeeh!

FUSILLI MET BOURSIN
Voor 2 personen

Ingrediënten:
– 80 a 100 gram fusilli per persoon
– Boursin Cuisine Light
– 125 gram champignon, in plakjes gesneden
– 1 rode ui, klein, gesnipperd
– 100 gram spek
– Peper
– Olijfolie

  • 1-DSC_0001
  • 1-DSC_0002
  • 1-DSC_0003
  • 1-DSC_0013
  • 1-DSC_0006

Bereiding:

1. Breng voldoende water aan de kook en bereid de fusilli zoals staat aangegeven op de verpakking
2. Bak de spekjes circa 2 minuten, zonder boter of olie in een pan
3. Voeg de champignonplakjes toe en bak deze totdat ze bruin gekleurd zijn
4. Voeg de ui toe en bak deze mee
5. Voeg de Boursin naar smaak toe, ik had aan 3 el genoeg
6. Giet de gekookte fusilli af en voeg deze toe aan het spekmengsel
7. Roer alles goed door elkaar, besprenkel de pasta met wat olijfolie en verhit het nog even door
8. Serveer de pasta en bestrooi deze wat met peper

Eetsmakelijk! 

1-DSC_0006-001
Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *